Tort IMBRACAT COMPLET IN PASTA DE ZAHAR / MARŢIPAN

De la 175lei/Kg
cu TVA

Decorarea profesională a torturilor transformă un desert obișnuit într-unul memorabil. Pasta de zahăr este un aluat de moale și flexibil, care se usucă complet greu. Acest lucru îl face perfect pentru a crea decorațiuni detaliate pentru tort, cum ar fi trandafiri, margarete și alte flori.

Marțipanul este un aluat ușor, obținut prin amestecarea migdalelor măcinate fin cu zahăr, sirop de porumb și albușuri. Unii spun că este originar din Persia, dar alții susțin că provine din Germania, Spania, Italia sau Franța. De fapt, ingredientul a fost atât de popular în Spania încât coloniștii l-au adus în America, unde este făcut cu alune în loc de migdale.

Torturile îmbrăcate complet sunt compuse din două tipuri de mousse și un rând de blat (pufos cu bere neagră sau alb). Se pot realiza atât în formă rotundă, la o înălțime a etajului de 10 cm, sau în formă dreptunghiulară, cu înălțimea unui etaj de 5 cm.

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Adauga la favorit
Adauga la favorit

Sortimentele noastre

Comanda chiar acum