Tort IMBRACAT COMPLET IN PASTA DE ZAHAR MARŢIPAN
cu TVA
Decorarea profesională a torturilor transformă un desert obișnuit într-unul memorabil. Pasta de zahăr este un aluat de moale și flexibil, care se usucă complet greu. Acest lucru îl face perfect pentru a crea decorațiuni detaliate pentru tort, cum ar fi trandafiri, margarete și alte flori.
Marțipanul este un aluat ușor, obținut prin amestecarea migdalelor măcinate fin cu zahăr, sirop de porumb și albușuri. Unii spun că este originar din Persia, dar alții susțin că provine din Germania, Spania, Italia sau Franța. De fapt, ingredientul a fost atât de popular în Spania încât coloniștii l-au adus în America, unde este făcut cu alune în loc de migdale.
Torturile îmbrăcate complet sunt compuse din două tipuri de mousse și un rând de blat (pufos cu bere neagră sau alb). Se pot realiza atât în formă rotundă, la o înălțime a etajului de 10 cm, sau în formă dreptunghiulară, cu înălțimea unui etaj de 5 cm.
Sortimentele noastre
Mousse de ciocolata alba, mousse de ciocolata cu lapte, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: frisca naturala, ciocolata alba belgiana, ciocolata cu lapte belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de ciocolata alba cu baton (pastaie) vanilie Bourbon, mousse de ciocolata cu lapte, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: baton (pastaie) vanilie Bourbon, frisca naturala, ciocolata alba belgiana, ciocolata cu lapte belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru.
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure intregi, mousse de ciocolata cu lapte, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: fructe de padure intregi, frisca naturala, ciocolata alba belgiana, ciocolata cu lapte belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru.
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de mascarpone, visine intregi, mousse de ciocolata cu lapte, foi de blat alb insiropat cu scortisoara
Ingrediente: visine intregi, mascarpone, frisca naturala, ciocolata cu lapte belgiana, oua, vanilie, faina, ulei floarea soarelui, zahar, scortisoara, jeleu neutru.
Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: fructe de padure intregi, frisca naturala, ciocolata alba belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru.
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de mango si fructul pasiunii, mousse de ciocolata cu lapte, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: piure de mango, piure de fructul pasiunii, frisca naturala, ciocolata cu lapte belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru, coaja de lamaie.
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de fructe de padure, mousse de ciocolata alba, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: piure de fructe de padure, frisca naturala, ciocolata alba belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru.
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de zmeura, mousse de ciocolata neagra, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: piure de zmeura, frisca naturala, ciocolata neagra belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de lamaie, mousse de ciocolata neagra, blat umed de cacao cu bere neagra
Ingrediente: suc de lamaie, frisca naturala, ciocolata neagra belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, vanilie, jeleu neutru.
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.
Mousse de iaurt, lime, blat de pandispan fara cacao
Ingrediente: iaurt, frisca naturala, oua, lapte, faina, ulei floarea soarelui, zahar, suc de lime, coaja de lime, jeleu neutru.
Mousse de ciocolata cu lapte si ciocolata neagra, crema de whiskey Baileys, visine intregi, blat umed de cacao si bere neagra
Ingrediente: visine intregi, frisca naturala, ciocolata cu lapte belgiana, ciocolata neagra belgiana, crema de whiskey Baileys (17% alcool), oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru. Aproximativ 5% concentratie de alcool in preparatul final, provenita de la crema de whiskey Baileys.
Tortul se realizeaza dreptunghiular si are un gramaj minim de 4kg.
Pret sortiment: 190lei/kg
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului.
Mousse de ciocolata alba si ciocolata cu lapte, whiskey, fructe de padure intregi, blat umed de cacao si bere neagra
Ingrediente: fructe de padure intregi, frisca naturala, ciocolata alba belgiana, ciocolata cu lapte belgiana, whiskey (40% alcool), oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru. Aproximativ 4% concentratie de alcool in preparatul final, provenita de la adaosul de whiskey.
Tortul se realizeaza dreptunghiular si are un gramaj minim de 4kg.
Pret sortiment: 190lei/kg
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului.
Mousse de rodie, mousse de ciocolata alba, blat Dacquoise (blat cu bezea si pudra de migdale)
Ingrediente: piure de rodie, ciocolata alba belgiana, frisca naturala, oua, unt, zahar, pudra de migdale, jeleu neutru.
Tortul are un gramaj minim de 4 kg.
Pret sortiment: 190lei/kg
Mousse de cocos, mousse de caramel, blat Dacquoise (blat cu bezea si pudra de migdale)
Ingrediente: lapte de cocos, smantana, frisca naturala, oua, unt, zahar, vanilie, pudra de migdale, jeleu neutru.
Tortul se realizeaza dreptunghiular si are un gramaj minim de 4kg.
Pret sortiment: 190lei/kg
Mousse de praline, mousse de cafea, blat cu nuca
Ingrediente: pasta de praline, cafea solubila, cafea, frisca naturala, oua, lapte, faina, unt, nuca, jeleu neutru.
Tortul se realizeaza dreptunghiular si are un gramaj minim de 4kg.
Pret sortiment: 190lei/kg
Mousse de fistic, mousse de ciocolata cu lapte, blat umed de cacao)
Ingrediente: pasta de fistic, frisca naturala, ciocolata alba belgiana, ciocolata cu lapte belgiana, oua, lapte, faina, unt, smantana, zahar, bere neagra*, cacao, jeleu neutru.
Tortul se realizeaza dreptunghiular si are un gramaj minim de 4kg.
Pret sortiment: 190lei/kg
*) Alcoolul din bere se elimina in procesul de coacere a blatului. Produsul final nu contine alcool.