Produse

Prăjituri

Celebrul mousse de ciocolata si-a facut intrarea oficiala in lumea gastronomiei in Franta anului 1820, cand reputatul chef Viard publica o asemenea reteta in cartea sa ”Le cuisinier royal”. Altii, mai excentrici, atribuie aceasta savuroasa inventie gastronomica pictorului Toulouse Lautrec, care ar fi numit-o ”maioneza de ciocolata”. Oricum ar fi, mousse-ul de ciocolata face parte din acele deserturi pe care le stim dintotdeauna si le iubim la fel de mult, oricand. Creativitatea cofetarilor a facut ca mousse-urile sa capete o viata a lor, chiar si in absenta ciocolatei. Arome neasteptate, in aceeasi consistenta fina si delicata, imbogatesc astazi deserturile din toata lumea. La House of Cookies te poti delecta cu mousse de cocos si caramel, mousse de whiskey, mousse de mango si fructul pasiunii, mousse de lamaie sau fistic, mousse de fructe de padure si, desigur, cu celebrele mousse-uri de ciocolata neagra belgiana.
Macaron-ul este luxul gastronomic si reprezinta una dintre artele maestrilor cofetari. Isi are originea in Italia, autorul fiind Pierre …
40,00 lei/cut

40 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Fisticul isi lasa amprenta puternic asupra mousse-ului si ii ofera un gust aparte. Pe langa gustul placut, fisticul ajuta …
30,00 lei/buc

Interval de prețuri: 120 lei până la 180 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
O prajitura fina si aromata,  o combinatie perfecta intre gustul delicat al ciocolatei belgiene cu lapte si aroma intensa …
30,00 lei/buc

Interval de prețuri: 120 lei până la 180 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
O prajitura fresh, un mousse cremos de iaurt potrivit atat pentru copii cat si pentru cei ce prefera dulciurile …
29,00 lei/buc

Interval de prețuri: 116 lei până la 174 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Crocanta la exterior, dar fondanta la interior, gratie unui mic secret de fabricatie, garnisita cu frisca si fructe racoritoare, …
25,00 lei/buc

Interval de prețuri: 100 lei până la 150 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit

Miniprajituri & cookies

Biscuiți cu nucă și scorțișoară Gustul plin al acestui biscuit cu nucă și scorțișoară îți va înveseli momentele de monotonie …

145 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Biscuiți cu lămâie, din ingrediente naturale Biscuitii crocanti ce imbina perfect gustul dulce-acrisor sunt perechea perfectă pentru o ceașcă de …

145 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Biscuiți cu ciocolată cu lapte, din ingrediente naturale Tuturor ne plac lucrurile temeinic făcute și, de aceea, vom alege mereu …

145 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Mousse de caramel cu nucă și banană caramelizată. Iubitorii de ”caramel, bonbons et chocolat” vor fi fermecați de această combinație …
170 lei /kg

170 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Mango si fructul pasiunii, perfect echilibrate intr-un mousse cremos cu frisca naturala, blat umed cu bere neagra si cacao …

170 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit
Mousse de ciocolată cu lapte, din ingrediente naturale Ciocolata cu lapte îmbracă de această dată forma unui mousse diafan, pentru …

170 lei

Adauga la favorit
Adauga la favorit

Tarte & Quiche

Tarta este probabil produsul de patiserie cu cel mai bogat trecut. Primele istoric atestate, tartele sarate sunt rezervate entrée-urilor sau felurilor principale. Cele dulci, garnisite in special cu fructe, au fost perfectionate din secolul XIX incoace. Printre cele mai savuroase legende culinare frantuzesti este cea a tartei Tatin. Bucatareasa la hotelul pe care il detinea impreuna cu sora ei, Stéphanie Tatin a omis sa toarne aluatul in forma de tarta, inainte de a aseza garnitura. Pentru a salva desertul si a multumi clientii nerabdatori, ea a adaugat aluatul peste fructe si a servit tarta ”rasturnata”, creand tot atunci unul dintre cele mai cunoscute deserturi frantuzesti. Daca nu aveti drum prin Franta, dar aveti pofta de tarte, va asteptam la House of Cookies cu tarte cu crema de vanilie si fructe asortate, tarte ”lemon curd”, tarte clafoutis cu cirese sau visine, tarte cu ciocolats neagra si menta, cu ciocolata si baileys sau caramel sarat.

Patiserie

Dietetice